Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tárhelyek képes leírás - Webszerkesztés, honlap készítés.tlap.hu
részletek »

Tárhelyek - Webszerkesztés, honlap készítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: webeditor.tlap.hu » Tárhelyek
Keresés
Találatok száma - 5 db
8XHU Honlapkészítés

8XHU Honlapkészítés

Díjmentesen tudod elkészíteni profi honlapod, egy közkedvelt és egyszerű honlapkészítővel, amelyhez nincs szükség programozói tudásra. Ingyenesen lehet honlapod, gyorsan, percek alatt. Ha elakadnál, vagy szakértőkre bíznád elkészítjük helyetted, segítünk a grafikai munkálatokban, marketingben. Folyamatosan segítünk! Ingyenes tanfolyamot biztosítunk a regisztrálóknak, hogy könnyedén elsajátítsák a honlapkészítés trükkjeit, a honlapszerkesztőnkkel. Keresőoptimalizálási lehetőségeket szem előtt tartva alkottuk meg a rendszert, hogy könnyedén a keresők első oldalára juthass. Ráadásul pénzt is kereshetsz vele. A honlapokhoz extra szolgáltatásokat lehet vásárolni, és ha az általad meghívott regisztráló vásárol, abból te jutalékot kapsz.

Badongo

Badongo

Free file hosting and image hosting - BADONGO.Bármilyen hihetetlen, ide mennyiségi korlátozás nélkül (!) feltölthetjük képeinket, zenéinket, dokumentumainkat, vagy amit akarunk, és utána egy egyszerű, könnyen kezelhető fájlkezelővel tudjuk letölteni, letörölni. Ha akarjuk, jelszóval védhetjük a dolgainkat, de minden fájlnak külön linkje is van, ami lehetővé teszi, hogy könnyen megosszuk őket másokkal is.A dolog szépséghibája, hogy az ingyenesség itt azzal jár, hogy azokat a fájlokat, melyeket nem használunk, a rendszer 90 nap után letörli. A képeket fent hagyják.

Mediafire

Mediafire

Free File Hosting Made Simple - MediaFire. - Mediafire ingyenes fájl tárhely, 100 Mb/fájl.Gyakorlatilag az egyetlen korlátozás, hogy a feltöltendő fájl nem lehet nagyobb 100 megabájtnál, a többi maga a digitális és ingyenes mennyország. Ez főként arra értendő, hogy sem mennyiségi, sem időbeli limit nincs.

MyOtherDrive

MyOtherDrive

MyOtherDrive.com - Online Storage ∓ackup.MyOtherDrive.com offers free online storage and backup for all file types. Use our intuitive online backup software and store and access your files remotely. Backup all your important files, photos, and documents over the internet. Can be used for remote backup, computer backup, and internet backup. - 5 GB-nyi ingyenes tárolási lehetőség, fotó- és videoalbumkészítés, 1 GB-osnál nagyobb fájl is feltölthető. Regisztráció szükséges.

uCoz.hu

uCoz.hu

uCoz - honlapok létrehozásának egyedi rendszere - ingyenes honlapszerkesztők új generációja. SaaS platform, amely magába foglalja a tárhelyet és a honlap Saját menü általi szerkesztésének lehetőségét. A uCoz Web 2.0 alapon működik, mellyel szokatlan gyorsasággal egyszerűen valósíthatja meg elképzeléseit, készítheti el legbonyolultabb honlapját. Egységes honlapszerkesztési rendszer (CMS).Korlátlan tárhely.Kész honlaptervek sokasága.Saját stíluslap feltöltésének lehetősége.Sablonok, modulok, stílusok átalakításának, személyre szabásának lehetősége.Saját domannév (például: mysite.hu).Stabil szerverek (uptime 99.8%).Sitemap automatikus létrehozása.Videók csatolása (youtube.com stb.).Interaktív lehetőségek ( látogatók, felhasználók által feltolthető cikkek, hirdetések, linkek, galériák, reklámok ).Biztonsági mentés lehetősége.Ügyfélszolgálat és dokumentáció.Ingyen hozhatja létre és tárolhatja honlapját.Az elmúlt 4 évben több mint 500000 felhasználó választotta a uCoz-t. ( szinte korlátlan egyéni lehetőségek, a jelenlegi legjobb ingyenes tárhely! - a szerk. )

Tuti menü