Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szoftverek, alkalmazások képes leírás - Webszerkesztés, honlap készítés.tlap.hu
részletek »

Szoftverek, alkalmazások - Webszerkesztés, honlap készítés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: webeditor.tlap.hu » Szoftverek, alkalmazások
Keresés
Találatok száma - 11 db
Domain-Pop.com

Domain-Pop.com

Domain-Pop.com - Backlink Checker, Back Link Check, Popularity - Egy nagyon hasznos oldal, főként azoknak, akik saját Link Exchange System nélkül, sok oldallal állnak linkcsere kapcsolatban.Itt megnézheted, hogy mely oldalak, hány linkkel mutatnak a Te honlapodra ( backlinks ).Így az egyenkénti ellenőrzés helyett egy kattintással láthatod, hogy valóban megvannak még ott a linjeid, akikkel egykor linket cseréltél, vagy ahova regisztráltál, linket ajánlottál.

Easy Text To HTML

Easy Text To HTML

Az alkalmazás az egyszerű szövegeket és az RTF fájlokat (formázás nélkül) tudja egyenként vagy csoportosan átalakítani, de képes a vágólapról beillesztett blokkot is áttenni HTML-be. Csak az alapvető kódelemeket szúrja be, ha gazdagabb formázásra vágyunk, akkor speciális HTML-szerkesztővel folytathatjuk tovább a munkát. Több sablon közül választhatunk az arculathoz. A HTML 4.0 és az XHTML 1.0 nyelvváltozatot támogatja. ( Freeware - Magyar kiegészítővel ! )

Free Scripts Utilities

Free Scripts Utilities

JavaScriptek és más honlap kellékek

Hot Scripts

Hot Scripts

Linkgyüjtő külföldi honlapszerkesztési oldalakból, több ezer linkkel!

Ingyen Szoftver Minden Napra

Ingyen Szoftver Minden Napra

Ingyen Szoftver Minden Napra! A szoftvergyártók reklámjaként, 1-1 napig, minden nap új, egyébként fizetős szoftver teljes változatát töltheted le az oldalról! A szoftverek részletes (angol nyelvű) leírását is megtalálod. Az egyik legtutibb legális letöltés, hisz akár évi 365 szoftverhez is hozzájuthatsz így, teljesen ingyen és jogtisztán!Minden szoftver csak 24 órán keresztül van az oldalon!

JAlbum 8.3.1

JAlbum 8.3.1

Jalbum - Photo album your way - Free Jalbum web album software - Share albums with friends. A SUN Java rutinokat igénylő, platformfüggetlen alkalmazás ablakára ha ráhúzzuk az interneten publikálni kívánt JPG, PNG és GIF formátumú fotók, ill. az AVI, MPEG és WMV típusú videóklipek mappáját, majd megnyomjuk az "Album készítése" gombot, a JAlbum elkészíti a miniatűr képeket és hozzá a HTML-oldalakat.Az oldalak arculatát többféle lehetőség közül választhatjuk ki. A generált albumot a saját FTP-klienssel tölthetjük fel a webkiszolgálóra. ( Freeware - Magyar kiegészítővel )

KompoZer

KompoZer

KompoZer - Easy web authoring - telejesen ingyenes webszerkesztő szoftver.

LinkMachine

LinkMachine

LinkMachine - Automatic Link Exchange System. Reciprocal link exchange management software that makes it easy to find and contact quality link partners, generate custom link pages that match your site, and keep track of reciprocal links. LinkMachine automatically updates your link pages the instant they're changed - no uploading required. - Ingyenes Automatikus Linkcsere software és affiliate program ( ha nincs nagy gyakorlatod, vagy nem akarsz bajlódni vele, önmagát feltölti az általad megadott web oldalra )

NVU webszerkesztő

NVU webszerkesztő

Kezdőknek, illetve HTML világában járatosabbaknak is ajánlhatjuk az NVU ingyenes webszerkesztőt. Kezdőknek vonzó lehet a program grafikus (WYSIWYG) weboldaltervező lehetősége, ahol úgy készíthetjük el az oldalakat, mint egy szövegszerkesztőben. Haladóknak pedig a fejlett Java- és javascript-szerkesztő részt emelnénk ki. A program lehetőségei: site manager, feltöltés, gyors és egyszerű használat.

Hirdetés
Script Converter

Script Converter

Egy vagy több HTML-dokumentumot vagy a vágólapról beillesztett HTML-kódblokkot konvertálhatunk valamilyen programozási nyelvre. A segédeszköz ehhez tíz sablont tartalmaz (ASP, JavaScript, Perl stb.), de saját sablon megszerkesztésére is kínál megoldást. A generált parancsfájlokat több célra használhatjuk fel, pl. beilleszthetjük őket kiszolgáló-oldali szkriptekbe, vagy a HTML-dokumentumban a JavaScript fájlra mutató hivatkozással helyettesíthetünk egyes részeket. Az e-mail címek JavaScripttel történő titkosítását is elvégzi, így a címgyűjtő robotok nem tudják kiolvasni a weboldalon. ( Freeware )

SMF-Portal.Com

SMF-Portal.Com

A Simple Machines Forum - röviden SMF - egy ingyenes, professzionális szoftvercsomag, amely lehetővé teszi, hogy létrehozhassunk saját online közösséget perceken belül. Ennek egy kiegészítése a SimplePortál, mely módosítással nem csak fórumot, hanem portált is létrehozhatunk. Számtalan blokk és csomag segítségével egyedire formálhatjuk oldalunkat. SMF-Portál a népszerű PHP nyelven var írva, és egy MySQL adatbázishoz kapcsolódik. Arra tervezték, hogy a Te számodra minden, amire Neked szükséged lehet, fellelhető legyen, alkalmazhatóvá váljon. Az SMF-Portál a következő generációs fórum szoftver - és ez mindig is teljesen ingyenes marad!

Tuti menü