Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Az oldalon a Webszerkesztés, honlap készítés.tlap.hu partnerek találhatóak
részletek »

Webszerkesztés, honlap készítés.tlap.hu partnerek

Partnerek

webeditor.tlap.hu
Ha még jobban szeretnéd népszerűsíteni weboldalad, akkor helyezd el valamelyik partnerlogónkat az oldaladon vagy vedd fel a kapcsolatot a szerkesztővel.
Kiemelt partnerek
Hogyan lehetsz kiemelt partner? Kattints ide és vedd fel velem a kapcsolatot.
TomaKarate Tomasovszky József harcművészeti oldala. Hayashi-ha shito-ryu karate, eskrima, kobudo, shotokan, goju-ryu, wado-ryu, kyokushin és más stílusok. Edzések, versenyek, bemutatók, önvédelem. Webkellékek, Linkgyüjtemény, Online játékok, Webrádiók, Letöltések, Videók és más érdekességek is találhatók az oldalon. Készítsd el Te is saját ucoz oldalad ! uCoz - honlapok létrehozásának egyedi rendszere - az ingyenes honlapszerkesztők új generációja. SaaS platform, amely magába foglalja a tárhelyet is. megnézem »
Royal DJ Party A Royal DJ Party xat chat oldala. Két eszement showman és webes DJ, DJ Toma és DJ Atish valamint több más kiváló műsorvezető élő bulijait hallgathatod és chatelhetsz az oldalon. Itt 24 órán át szól a zene a legváltozatosabb stílusban. Dance, disco, retró, house, rock, hardstyle, dub, goa, trance, techno felvételek hallgatása közben szórakozhatsz és lazíthatsz. Royal DJ Party - ez az igazi zenei őrület! megnézem »
MusicHits DJ Party Élő DJ Party * Minden, ami zene * Gyere tombolj velünk! ** DJ Toma oldala ** Nálunk 06-24 óráig kiváló DJ-k bulijait hallgathatod, éjszaka pedig non-stop szól a zene. Chatünkön egy vidám, intelligens, családias csapat vár arra, hogy ellátogass hozzánk. Ha szereted a változatos, igényes, magas szinvonalú zenéket, szeretsz bulizni, ismerkedni, barátokat szerezni, nálunk a helyed! Próbáld ki Te is magad a mikrofon mögött, várjuk kezdő, amatőr és profi DJ-k jelentkezését és nyomasd a bulikat nálunk! megnézem »
Harcművészeti Edzés A Justitia Fuji-Yama se. debreceni klubjában elsősorban különféle harcművészeti edzések, önvédelmi oktatás és az ezekhez kapcsolódó sporttevékenység folyik. Ezek mellett a haladók rendszeresen részt vesznek különféle hazai és nemzetközi versenyeken. A klub versenyzői szereztek már világbajnoki- és világkupa helyezéseket, és számtalanszor állhattak a dobogó különféle fokain magyar bajnokságokon. Sportegyesületünk debreceni iskolája 2000. óta működik. Az elmúlt évek alatt versenyzőink... megnézem »
Tehetséges Debreceni Fiatalokért Közalapítvány A Közalapítvány ösztöndíjban részesít tehetséges debreceni fiatalokat, diákokat, elősegíti a közoktatásban résztvevő fiatalok esélyegyenlőségének megteremtését, támogatást nyújt debreceni diákszervezetek, ifjúsági közösségek részére, továbbá segíti az ifjúság érdekében végzett helyi kutatásokat.Ajánlja fel jövedelemadója 1 %-át a Közalapítvány részére.Adószámunk: 18550407-1-09 Várjuk a segítő szándéku cégek, intézmények, magánszemélyek felajánlásait, pénz adományait is. Köszönjük! megnézem »
Hogyan lehetsz partner? Kattints ide és helyezd el oldaladon tlapom logóját.
Tuti menü