Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Webszerkesztés, honlap készítés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Webszerkesztés, honlap készítés képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: webeditor.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 91 db
8XHU Honlapkészítés

8XHU Honlapkészítés

Díjmentesen tudod elkészíteni profi honlapod, egy közkedvelt és egyszerű honlapkészítővel, amelyhez nincs szükség programozói tudásra. Ingyenesen lehet honlapod, gyorsan, percek alatt. Ha elakadnál, vagy szakértőkre bíznád elkészítjük helyetted, segítünk a grafikai munkálatokban, marketingben. Folyamatosan segítünk! Ingyenes tanfolyamot biztosítunk a regisztrálóknak, hogy könnyedén elsajátítsák a honlapkészítés trükkjeit, a honlapszerkesztőnkkel. Keresőoptimalizálási lehetőségeket szem előtt tartva alkottuk meg a rendszert, hogy könnyedén a keresők első oldalára juthass. Ráadásul pénzt is kereshetsz vele. A honlapokhoz extra szolgáltatásokat lehet vásárolni, és ha az általad meghívott regisztráló vásárol, abból te jutalékot kapsz.

A nap idézete

A nap idézete

Jeleníts meg minden nap új idézetet a honlapodon! Ingyenes szolgáltatásunk segítségével egyszerűen elhelyezheted honlapdon a legújabb idézetünket, akár blogod, gportal-os oldalad, vagy saját magad által szerkesztett honlapod van.Nincs más teendőd, mint hogy elhelyezz egy egyszerű kódot a honlapodon. A kapott szöveget szükség esetén HTML kódok vagy CSS segítségével formázni is tudod.

Apycom Java menűk

Apycom Java menűk

Drop down menu, web buttons, Java Menus, navigation bar for your Website!Add professional menus to your site! This collection of web menus and buttons will help you create stunning looking interface. - Apycom Java menűk, gombok...

Badongo

Badongo

Free file hosting and image hosting - BADONGO.Bármilyen hihetetlen, ide mennyiségi korlátozás nélkül (!) feltölthetjük képeinket, zenéinket, dokumentumainkat, vagy amit akarunk, és utána egy egyszerű, könnyen kezelhető fájlkezelővel tudjuk letölteni, letörölni. Ha akarjuk, jelszóval védhetjük a dolgainkat, de minden fájlnak külön linkje is van, ami lehetővé teszi, hogy könnyen megosszuk őket másokkal is.A dolog szépséghibája, hogy az ingyenesség itt azzal jár, hogy azokat a fájlokat, melyeket nem használunk, a rendszer 90 nap után letörli. A képeket fent hagyják.

Banner Creator

Banner Creator

Banner Creator . nu - banner creation and banner advertising.If you are new to our website, we suggest, you first go to the Create Banner page where you'll find basics about creating a banner. We let you benefit from our experience in online marketing, too. - Különféle banner készítési lehetőségek

Best Freeware

Best Freeware

Best Freeware Download - search freeware downloads.Audio &ultimedia,Business,Communications,Desk t op,Development,Education,Games &ntertainment,Graphic Apps,Home &obby,Network &nternet,Security &rivacy,Servers,System Utilities,Web Development

Bevezetés a HTML-be

Bevezetés a HTML-be

Dave Raggett: Bevezetés a HTML-be - HTML alapok /Sikos László fordítása

Chat box - xat.com

Chat box - xat.com

Chat box - xat.com.Make a free chat room for MySpace etc. Put a chat box on your website or blog. No registration required. - online chat ( a sokadik )

Chatango

Chatango

Chatango - Add Free Live Chat to any Webpage - online chat

Hirdetés
CodeHouse.com

CodeHouse.com

JavaScript Experts: CodeHouse.com - Free JavaScript, articles, tools, and more - vegyes kódok ( angol )

Csillogó képek

Csillogó képek

A Glitters.hu-n szabadon felhasználható csillogó képeket találsz, melyeket ingyen megjeleníthetsz saját oldaladon, blogodban, adatlapodon vagy bárhol máshol, ahova lehet HTML kódokat írni. Az egyszerű kezelés érdekében minden kép alatt egy kódot találsz, amelynek segítségével könnyedén elhelyezheted azt az oldaladon. Ez működik blogokon, honlapszerkesztővel vagy kézzel készített weblapokon, gportal-os, mlap-os, hotdog-os vagy eoldal-as lapokon, hi5-ön, myspace-en, multiply-n és általában minden más olyan helyen, ahol engedélyezve van a HTML kódok használata.

Dj Toma

Dj Toma

Üdv a Dj-k világában!Népszerű, ismert lemezpörgetőkről, partykról, bulikról olvashatsz ezen az oldalon.Hallgathatod ( akár közvetlenül itt is), letöltheted partykon, bulikban, rádió műsorokban készült mixeiket, szetjeiket, a linkek között megtalálod honlapjaikat is.Egy kicsit kidugva fejünket a keverő pult mögül, szétnézünk a hazai és külföldi sztárhírek, bulvár pletykák, és a művész világ érdekességei között.Jó böngészést kíván a szerkesztő (ex)Dj Toma

Domain-Pop.com

Domain-Pop.com

Domain-Pop.com - Backlink Checker, Back Link Check, Popularity - Egy nagyon hasznos oldal, főként azoknak, akik saját Link Exchange System nélkül, sok oldallal állnak linkcsere kapcsolatban.Itt megnézheted, hogy mely oldalak, hány linkkel mutatnak a Te honlapodra ( backlinks ).Így az egyenkénti ellenőrzés helyett egy kattintással láthatod, hogy valóban megvannak még ott a linjeid, akikkel egykor linket cseréltél, vagy ahova regisztráltál, linket ajánlottál.

Dreamweaver extensions

Dreamweaver extensions

Dreamweaver Extensions, components and complete solutions for Web developers. MP3 flash music players available as Dreamweaver extensions. - Ezer féle honlap kellék

Dynamic Drive DHTML

Dynamic Drive DHTML

Dynamic Drive DHTML(dynamic html) &JavaScript code library.Click here for Dynamicdrive.com, a comprehensive DHTML site featuring DHTML scripts, tutorials, and more. - Mindenféle kódok ( angol )

Easy Text To HTML

Easy Text To HTML

Az alkalmazás az egyszerű szövegeket és az RTF fájlokat (formázás nélkül) tudja egyenként vagy csoportosan átalakítani, de képes a vágólapról beillesztett blokkot is áttenni HTML-be. Csak az alapvető kódelemeket szúrja be, ha gazdagabb formázásra vágyunk, akkor speciális HTML-szerkesztővel folytathatjuk tovább a munkát. Több sablon közül választhatunk az arculathoz. A HTML 4.0 és az XHTML 1.0 nyelvváltozatot támogatja. ( Freeware - Magyar kiegészítővel ! )

EzIT Informatika

EzIT Informatika

EzIT - Informatika könnyedén. Megbízható informatikai hátteret biztosítunk internetes és irodai alkalmazásokhoz. A legkisebb tárhelytől az összetett rendszerekig megtalálja nálunk, amire szüksége van. Regisztrálunk domaint, adunk tárhelyet, és ahogy növekszenek igényei, válthat VPS-re, dedikált szerverre vagy saját szerverét is elhelyezheti szerver hosting szolgáltatásunk keretében. Tárhely csomagok évi 9.900 Ft-tól. Teljesen új tárhely csomagokat vezettünk be februártól. Minimum 5 - 40GB, PHP és MySQL minden csomagban, ráadásként ajándék domain regisztráció. Szerver hosting, 9.900 Ft-tól. Hosting csomag, mely az elhelyezést, 100Mbites kapcsolatot, 1db fix IP-t, 10GB backup tárhelyet mind tartalmazza. Hűségszerződés nélkül. Ruby on Rails évi 9.900 Ft-tól. Megkezdtük Ruby on Rails hosting szolgáltatásunkat. Most korlátozott mennyiségben akár teljesen ingyen adunk Rails tárhelyet. VPS - Virtuális Szerver 1.990 Ft-tól. Virtuális szerver szolgáltatás, profi technikai háttérrel. Valódi megtakarítási lehetőséget kínálunk alacsony kihasználtságú szerverek helyettesítésére vagy tárhelyüket kinövők számára.

Tuti menü