Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Honlap kellékek képes leírás: Oggix.com - Widgetbox [2. oldal]
részletek »

Honlap kellékek: Oggix.com - Widgetbox [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: webeditor.tlap.hu » Honlap kellékek
Keresés
Találatok száma - 31 db
Oggix.com

Oggix.com

oggix.com Free ShoutBox, TagBoard, GuestBook with easy installation and super configurable. Mi az oggix.com? Oggix.com szolgáltatásnyújtás website / weblog, mint a shoutbox, hírek @ blogja és Google Page Rank. Szolgáltatásaink munka honlap / blog házigazdája ingyenes és / vagy fizetett szerver hosting. A szolgáltatás teljesen ingyenes. Miért oggix.com? Coz mi a legjobb szolgáltatást. A shoutbox support a válasz: a bejegyzéseket, korlátlan bejegyzések és több, mindezt ingyen. Mi vagyunk az úttörő a shoutbox technológia. Hogyan kell telepíteni shoutbox? 1. Regisztráljon a oggix.com, kattintson ide. 2. Bejelentkezés a oggix.com tag területen. 3. Kattintson a Telepítés gombra Üzenőfal menüben kövesse az utasításokat.

Online szavazó készítő I.

Online szavazó készítő I.

Ingyenes online szavazó készítő, amellyel szavazást helyezhetsz honlapodra. Ingyen online, webes szavazó készítő Tedd interaktívvá honlapodat szavazógép elhelyezésével. Tudd meg, mit gondolnak látogatóid weblapodról, szolgáltatásodról, blogodról. nem kell telepíteni programot, csak beilleszteni az oldalba a generált kódot testreszabható, a honlap színeihez igazítható csak 3 egyszerű lépés, összesen 3 perc: 1. lépés: A kérdés és a válaszok számának megadása. 2. lépés: Válaszok megadása. 3. lépés: Szín és sablon kiválasztása. utolsó lépés: A HTML kód kimásolása és beillesztése a weboldalba!

Online szavazó készítő II.

Online szavazó készítő II.

Mások-véleménye.hu - Online szavazások - Kérdezd meg Te is, amire kíváncsi vagy

ornj.net

ornj.net

Free software, including Web Album Generator, Araneae, and Citrus Alarm Clock.Wake up, on time, to your own music.Create and share photo albums.A text editor for today's web.

ShoutMix online chat

ShoutMix online chat

ShoutMix - Free shoutbox/tagboard chat widget! - online chat

Vendégkönyv I.

Vendégkönyv I.

Free Guestbook for your website. Easy and quick setup. Advanced language and spam filter. Customizable design and input fields. Password protect and backup your guestbook.Vendégkönyv, magyarosítható, a design viszont nem a legtutibb...

Vendégkönyv II.

Vendégkönyv II.

Create an online contact form with Response-O-Matic - a hirdetésektől is könnyen megszabadítható guszta vendégkönyv, üzenetküldő

Vers az oldaladra

Vers az oldaladra

Kategóriák és szerzők szerint rendszerezett versek gyűjteménye. Egyes versek szabadon felhasználhatóak, de az oldalon található javascript kód segítségével véletlenszerű verseket is megjeleníthetsz az oldalon, illetve lehetőséged van a portál legfrissebb verseit is megjeleníteni saját blogodban vagy weblapodon teljesen ingyenesen.

Vista Web Buttons

Vista Web Buttons

Vista Web Buttons: Superior html buttons and html menus!Create excellent html drop down menus and web buttons with minimum effort!

Hirdetés
Web design segédletek

Web design segédletek

Web design segédletek, ikonok, képek, photoshop tutorialok blogja. Most pár ingyenes logo-t hajtottam fel nektek! Remek kis gyűjtemény inspiráció merítéséhez, vagy a logótervezéshez szükséges technikák megtanulásához. Mert ugye azt mindenki tudja, hogy egy jó webdesign alapja lehet egy jó logó, míg egy rosszul megtervezett igénytelen logo esetében vért izzad az ember amíg valami használhatót összehoz. És akkor is csak félve pillantgat a logó irányába ami jelentősen lerontja az összhatást.

Webforditas.hu

Webforditas.hu

Webforditas.hu - Online fordítószolgáltatások - MorphoLogic - Fordítódobozok oldaladba

Weblapkészítés ingyenes tananyag

Weblapkészítés ingyenes tananyag

Az ingyenes online tananyag bemutatja a HTML5 alapjait és speciális elemeinek használatát, a CSS3 stíluslapok készítését a kijelölőktől az animációkig. Segít PHP5 nyelv és a MySQLi adatbázis-kezelő függvények megismerésében. Tartalmának összeállításában a legfontosabb célok közé tartozott, hogy a tanulók a pillanatnyilag legkorszerűbb technikákat sajátítsák el. Középiskolásoknak készült, de hasznos lehet a web programozás korszerű eszközeit használó szakemberek számára is. Segítségével a tanulók a weblapkészítés alapjaitól az interaktív webhelyek, webáruházak készítéséig juthatnak el. A webhely, a fejlesztés megkönnyítése érdekében CSS3 nyomógomb generátort, link nyomógomb generátort és checkbox generátort is tartalmaz. A velük készített kódok közvetlen beilleszthetők a HTML és CSS kódba.

Webszavazó

Webszavazó

Szavazás az oldaladra - Szavazó script - Web szavazás - HTML szavazás - Szavazás hosting - Szavazások 2 perc alatt - nem kell php futtatás - Online szavazások egyszerűen

Widgetbox CarPictures

Widgetbox CarPictures

Get the CarPictures.com > You Choose the Category widget on Widgetbox.com! Choose from over 20 categories to view all the ...Különleges autók - Lejátszó doboz honlapobba

Tuti menü